Om nettstedet

Vi på Max jobber for at nettstedet vårt skal være så tilgjengelig som mulig for alle som besøker oss med de vanligste nettleserne på datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner. Hvis du opplever at noe ikke fungerer som det skal, ta gjerne kontakt.

Nettlesere

Nettstedets grensesnitt er utviklet for å fungere med følgende nettlesere:

  • Internet Explorer 8, 9, 10 og senere, for PC.
  • Chrome 23 og senere, for PC og Mac.
  • Safari 6 og senere, for Mac.
  • Firefox 15 og senere, for PC.

Andre merker og tidligere versjoner av ovennevnte nettlesere kan fungere, men de støttes ikke aktivt. Internet Explorer 8 krever at javascript er aktivert for å fungere. Internet Explorer 7 og eldre støttes ikke.

HTML og CSS

Max' nettsted er basert på HTML5 og CSS3, og vi jobber for 100 % W3C-validert kode så langt som mulig.

Oppløsning

Max' nettsted har en responsiv design som er fleksibel i bredde og som tilpasser seg for å fungere optimalt på ulike typer enheter, som smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner. Minste oppløsning er 320 piksler. Grensesnittet inneholder også høyoppløst grafikk som er optimert for skjermer med høyere pikseltetthet.

Plugins

Dokumenter – Adobe Reader™

En del informasjon på nettstedet vårt er presentert i pdf-dokumenter. For å kunne åpne disse, må du ha Adobe Reader™ (gratis) (eller en annen pdf-leser installert).

Filmer på Max 

Vi bruker YouTube™ for å vise filmer på Max' nettsted. Du trenger enten Adobe Flash™ eller en fullt kompatibel HTML5-nettleser for å kunne se disse.