Velkommen til MAX - Sveriges eldste og best likte hamburgerkjede!

Green-familien

Dette er ikke bare en burger. Det er vår måte å tilby Sveriges beste burger til alle, med vår nye Green familie - hvor alle er velkommen. Chili 'n' Cheese er en burger med en klar smak av cheddar, jalape'nosen gir et lite kick som rundes av med vår orginaledressing. Crispy No Chicken er en burger med en blandning av søthet og varme fra sriracha-ketchup og hvor smaken balanseres med eggfri majones. Crispy Nuggets er myke panerte vegetariske nuggets.

chili n cheese

Chili 'n' Cheese (lakto-ovo)

Ingredienser:Sesambrød, vegetarisk burger (med soya og hvete, champignon, hvitkål, abuergine og spelt), rødløk, isbergsalat, smeltet cheddardip, cheddarost, jalape'no og orginaldressing.

Burgeren er en lakot-ovo-vegetarburger. Selve burgeren, MAX veggie burger er vegansk og inneholder gluten. Cheddardip og smeltet cheddarost er melkeprodukter, men laget av vegetabilisk enzym. Vi gjør oppmerksom på at burgeren friteres med mat som inneholder ost og gluten på noen restauranter. Spør våre medarbeidere om du er usikker.

crispy no chicken

Crispy No Chicken (vegan)

Ingredienser:Den er laget av økologisk soyaprotein og serveres i MAX klassiske friscobrød med sriracha-ketchup, fersk agurk, tomat, rødløk, isbergssalat og eggfri majones.

Burgeren er vegansk.

crispy nuggets

Crispy Nuggets

Ingredienser: Crispy Nuggets er laget av økologiske soyaproteiner og serveres med valgfri dipsaus (Vegan dipsaus: Sriracha-ketchup, BBQ, Sweet'n sour, Sweet mustard og eggfri majones).

Crispy Nuggets er veganske og glutenfri.

BBQ Sandwich (vegansk)

Ingredienser: Friscobrød, BBQ Pulled Oumph!, rødløk, isbergsalat, jalapeños og eggfri majones. Man kan også få denne burgeren glutenfri. Si fra i kassen at du vil ha glutenfritt brød.

Halloumiburger (lakto-ovo-vegetarisk)

Ingredienser: Briochebrød, jalapeñosalsa, halloumiburger, tomat, rødløk, isbergsalat og majones.

Briochebrødet inneholder egg og smør. Denne burgeren kan fås med ett av våre andre brød, som alle er fri for egg og smør. Si fra i kassen ved bestilling.

Halloumien er glutenfri og inneholder melk. Den friteres imidlertid sammen med produkter som inneholder gluten. Løpen er vegetabilsk. Majonesen inneholder egg. Man kan imidlertid få eggfri majones dersom man ønsker dette. Si fra i kassen ved bestilling.

Halloumisalat (lakto-ovo-vegetarisk)

Ingredienser: Mathvete, isbergsalat, lollo rosso, ruccola, eple, tranebær, spinat, broccoli, gulrot, grillet paprika, grillet tomat, krydder samt en halloumiburger. Serveres med valgfri dressing.

Dersom du ønsker en eggfri dressing, anbefaler vi sennepsdressing.