Velkommen til Max - Sveriges eldste og best likte hamburgerkjede!

Betingelser og cookies

Ved å besøke maxhamburger.no og godta brukerbetingelsene våre, aksepterer du følgende regler:

Max Hamburgerrestauranger AB har opprettet og vedlikeholder disse nettsidene ved hjelp av ulike samarbeidspartnere. Du har rett til å bruke materialet på dette nettstedet til ikke-kommersielle, personlige formål.

Varemerker og opphavsrett

MAX er et registrert varemerke for Max Hamburgerrestauranger AB. Alt materiale som kan ses på nettstedet er også beskyttet etter åndsverkloven, med mindre annet er angitt.

Uten skriftlig tillatelse fra Max Hamburgerrestauranger AB eller relevante samarbeidspartnere, kan du verken distribuere, endre, overføre, gjenbruke, spre eller på annen måte bruke innholdet på dette nettstedet, med mindre det skjer for rent privat bruk.

Ansvar

Max Hamburgerrestauranger AB påtar seg intet ansvar for bruk av dette nettstedet eller for skader som skyldes virus eller liknende, forårsaket av nedlasting av materiale, data, tekst, bilder, lyd eller video fra dette nettstedet.

Hvordan håndteres personopplysningene mine?

Max Hamburgerrestauranger AB registrerer ikke personopplysninger via nettstedet med mindre du frivillig oppgir dem. Når du oppgir personopplysninger, forbeholder vi oss retten til å bruke dem på følgende måte: Vi, eller de som arbeider på oppdrag fra oss, har rett til å registrere og behandle opplysningene dine og bruke dem i markedsføringsøyemed. Hvis du ikke ønsker å motta slik markedsføring, kontakt kundeservice. Vi kan også bruke opplysningene til generell statistisk informasjon om besøkende på nettstedet vårt. Hvis du ikke vil at opplysningene dine skal lagres i registeret vårt, kontakt oss per e-post og be om at opplysningene slettes.

Opplysningene lagres ikke lenger enn to (2) år etter at kundeforholdet er opphørt. Vi kommer ikke, verken nå eller senere, til å gi eller selge dine personopplysninger videre til tredjepart uten ditt uttrykkelige samtykke. Ifølge personopplysningsloven har du rett til å uten kostnad kontakte oss én gang per kalenderår og få informasjon om hva personopplysningene dine brukes til. En skriftlig forespørsel om slik informasjon skal sendes til Max Hamburgerrestauranger AB, Kundtjänst, Box 24053, SE-104 51 Stockholm, SVERIGE. Du har også rett til å kreve retting av feilaktig behandlete personopplysninger og kreve at personopplysningene dine slettes fra databasen vår. En slik forespørsel skal sendes til kundeservice (kundtjänst) på adressen over. Max Hamburgerrestauranger AB ønsker ikke å motta personopplysninger fra mindreårige uten foresattes samtykke.

Bruk av "cookies"

På Max Hamburgerrestauranger ABs nettsted maxhamburger.no benyttes det såkalte cookies (informasjonskapsler) for å gi brukeren tilgang til medlemsfunksjoner og funksjoner som forbedrer brukervennligheten.

En cookie/informasjonskapsel er en liten tekstfil som nettstedet du besøker ber om å få lagre på datamaskinen din. Cookies brukes av mange nettsteder for å gi besøkende tilgang til ulike funksjoner. Informasjonen i cookien kan benyttes til å følge en brukers nettbruk. Det finnes to typer cookies. Den ene typen lagrer en fil over lengre tid på datamaskinen din. Den brukes for eksempel ved funksjoner som forteller hva som er nytt siden brukeren sist besøkte det aktuelle nettstedet. Den andre typen cookies kalles session cookies. Mens du er inne og surfer på en side, lagres denne cookien midlertidig i datamaskinens minne, for eksempel for å holde orden på hvilket språk du har valgt. Session cookies lagres ikke over lengre tid på datamaskinen din, men forsvinner når du avslutter nettleseren. Nettstedet maxhamburger.no bruker begge disse typene.

Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du deaktivere dem via innstillingene for nettleseren din (Internet Explorer, Firefox mfl.). Det betyr imidlertid at funksjonaliteten på maxhamburger.no blir begrenset.