Velkommen til MAX - Sveriges eldste og best likte burgerkjede.

Max fortsetter veksten i Norge

Oslo 17.03.2015 08:00 (Oppdatert 17.03.2015 11:53) – I dag åpner den fjerde restauranten. 

I dag, 17 mars, kl. 10.00 åpner Max sin fjerde restaurant i Norge. Planen er å fortsatt vokse på det norske markedet, og på sikt åpne over 50 restauranter her i landet. Den nyeste restauranten som åpner på Ringsaker, er den første norske etableringen i samarbeid med Ikano Retail Centres.

Den første Max restauranten i Norge ble åpnet på Egertorget i Oslo i 2011. Restauranten på Ringsaker har over 100 sitteplasser inne og ytterligere 100 uteplasser. I forbindelse med den nye åpningen er det ansatt nesten 30 medarbeidere – hovedsakelig fra nærmiljøet.

– Norge er et viktig marked for Max. Vi ser et stort potensiale og en voksende interesse for hva vi har å tilby. I sommer gjennomførte vi en uhøytidelig blindtest som vi gikk seirende ut av. Det lover godt for videre ekspansjon, sier Richard Bergfors, VD i Max. Gjennom samarbeidet med Ikano Retail Centres vil Max vokse i takt med at de etablerer seg på flere steder i Norge. Parallelt kommer hamburgerkjeden til å øke etableringer og via franchiseordninger.

– Vi er alltid interesserte i å finne bra lokasjoner for nyåpninger. Akkurat nå leter vi for fullt etter nye attraktive steder å etablere oss i Norge, fortsetter Bergfors.

I dag finnes Max i Sverige med over 100 restauranter. Kjeden har også restauranter i Danmark og De Forente Arabiske Emirater.