Smokey Chipotle er det beste av to – eller kanskje til og med tre verdener.

Dels den svenske burgertradisjonens grundighet i valg av råvarer og nysgjerrigheten som hele tiden driver frem nye, spennende kombinasjoner mellom burgerbrødene. Dels de amerikanske sørstatene, som her gjenspeiles i en chipotlesaus med røyksmak, og som slår ut i full blomst når den møter de sprø og perfekt friterte løkringene.

Sammen skaper de en tredje verden, der proteinet du velger å krone burgeren med, havner i stormens øye når svensk nybyggerånd møter amerikansk prærie. Her virvles basen av sprø isbergsalat og fyldig majones opp og møter syrligheten fra syltet rødløk, løftes videre av den runde peppersmaken i chipotlesausen og når sitt crescendo når løkringenes knasende overflate blir brutt og smaken av mild, søt Sweet Onion byr opp til dans. En rykende smaksopplevelse fanget mellom to trygge, luftige og saftige søtpotetbrød. Det er Smokey Chipotle.

Sweet potato fries. 

Hva er det som er søtt, men også salt. Crispy, men samtidig mykt. Sprøtt og tynt, men samtidig fyldig og mettende. Og som det aldri, aldri er nok med bare en av?

Svaret er den fineste friterte søtpoteten du noensinne har fått servert. Fine i den forstand at de er såpass tynne at de ikke risikerer å bli vasne, de holder seg sprø uten at det går på bekostning av smaken som har gitt nettopp denne poteten navn. For søte er de. En deilig sødme som heller blir forsterket enn fortrengt av den salte overflaten. Når så mange motsetninger møtes, forenes og sammen byr deg på en smaksopplevelse, trengs det ikke mindre enn 16 bokstaver for å gi den et navn som kan yte den rettferdighet: Sweet Potato Fries.

 

Grand Deluxe Smokey Chipotle Burger / Halloumi / Plant Beef / Chicken

  • Med valgfritt tilbehør og drikke: 137/149 kr
  • Grand Deluxe Smokey Chipotle Burger / Halloumi / Plant Beef / Chicken: 105/116 kr
  • Sweet potato fries 39/43 kr