Pressemeldinger
14.11.2019: Kaffen som skal vekke hele Norge - og Sverige
Fra 14. November kan gjester på MAX sine restauranter kose seg med ny kaffe og nye desserter på alle restauranter i Norge og Sverige. Kaffen lanseres under eget varemerke og har gått igjennom en omfattende utvelgelsesprosess – «endelig er vi superfornøyd med smak og kvalitet», sier Claes Petersson vice VD og Innovasjons- og utviklingssjef hos MAX Burgers.
23.05.2019: MAX med ny innovasjon på menyen
06.11.2018: Endelig kommer MAX til Trøndelag
14.06.2018: Max hamburger fyller 50 år
06.06.2018: Først i verden: MAX Hamburger blir klimapositive
05.02.2018: Max lander på Sola
5. februar åpner Max Hamburger sin femte restaurant i Norge på Sola utenfor Stavanger. Dette er den første restauranten utenfor Østlandet. Den nye restauranten på Stavanger Lufthavn skal drives som franchise av SSP, og er et nytt steg videre i Max sin ekspansjon i Norge.
20.10.2017: Max hamburger vant smakstest – igjen
10.10.2017: Max inngår samarbeid med foodora
24.08.2017: Frisco Hot Melt – en hyllest til burgerkulturen
På midten av 1900-tallet kunne man finne en spesiell burger på flere amerikanske diners og veikroer. Burgeren ble kalt Patty Melt. I stedet for det klassiske runde hamburgerbrødet brukte de et firkantet toastbrød. Kremet ost ble lagt på for å smelte sammen kjøtt og brød. Nå tar Max denne klassiske burgeren til Norden og lanserer kampanjeburgeren Frisco Hot Melt, som serveres med et helt nytt og unikt brød.
18.08.2016: Pepper Jack Chicken: Et nytt klimavennlig alternativ fra Max
Den etterlengtede Grand Deluxe Pepper Jack gjør en gjesteopptreden hos Max. Denne gang også som et mer klimavennlig alternativ: Pepper Jack Chicken. Som alltid er Max’ kylling og kjøtt 100 prosent norsk.