Karrieremuligheter

Her finner du alle roller og mulige karriereveier du kan velge på MAX. Mange av våre medarbeidere i ledende stillinger har begynt karrieren sin som restaurantmedarbeidere og har deretter gått videre til skiftledere, restaurantsjef, distriktssjef eller regionssjef. Andre har gått fra restaurantene våre og deretter begynt i roller på et av kontorene våre. 

uansett om du vil bli MAX neste kjøkkensjef eller bare vil jobbe litt ekstra i en skoleferie, kan du velge selv hvordan du vil gjøre karriere MAX. 

Restaurantmedarbeider  

Som restaurantmedarbeider serverer du gjester, jobber ikjøkkenet, i kassen og holder restauranten ren. Sammen med kollegene dine sørger du for at vi alltid serverer gjestene Norges beste burgere.  

Trainee  

Som trainee har du samme arbeidsoppgaver som en restaurantmedarbeider, men får større ansvar og mulighet til å være med på opplæring av nytt personale. Du får høyere lønn og kan søke flere opplæringsprogrammer som tar deg til neste nivå.  

Skiftleder  

Som skiftleder har du helhetsansvar for å lede skift og er en del av restaurantens ledelsesgruppe. Du får også større ansvar som opplærer på restauranten. Før du begynner å jobbe i denne rollen, gjennomgår du praktisk og teoretisk ledertrening.  

Assisterende restaurantsjef  

Som assisterende restaurantsjef er du ansvarlig for drift av restauranten når restaurantsjefen ikke er til stede. Her har du mulighet til å avansere til restaurantsjefen og du bør derfor lære alt som inngår i restaurantlederens ansvarsområde.

Restaurantsjef 

Som restaurantsjef har du hovedansvar for drift og personale på restauranten din. Du jobber med å utvikle dine medarbeidere og få dem til å vokse gjennom delegering av oppgaver og veiledning.  

Partner 

Som partner har du samme rollebeskrivelse og ansvarsområder som en restaurantsjef. Du har jobbet i minst to år, og som partner kan du dra nytte av en bonus basert på restaurantens fortjeneste hvis du oppnår de fastsatte målene.