Burgere er ikke alt

Vi elsker burgere, det gjør alle på MAX. Spesielt vår administrerende direktør Richard, spiser minst en burger om dagen. Tror du oss ikke? Sjekk ut hans Instagram.

Uansett, hvis vi elsker burgere så mye, hvorfor er det ikke alt? Enkelt! Det er faktisk noe vi elsker mer enn burgere, og det er det inkluderende fellesskapet som finnes her på MAX. Vi tror på fellesskap og å være hyggelige, vi forstår at lidenskapen for våre medarbeidere er avgjørende for vår suksess og din trivsel. Kanskje er det sånn at vi holder relasjoner litt høyere fordi vi er et familieeid selskap. I tillegg forstår vi at muligheter for å vokse på både personlig og profesjonelt nivå er viktig. Derfor har vi interne utviklingsprogrammer som hjelper deg til å bli ditt beste jeg, slik at du kan hjelpe oss å ta MAX til nye høyder.

MAX Burgers ble grunnlagt på lidenskap, mot og fellesskap av Curt Bergfors og Britta Fredriksson i 1968, og den grunnmuren er fortsatt der i dag. Som et familieeid selskap forstår vi at frihet under ansvar, talentfulle medarbeidere og entreprenørkultur er nøkkelen til suksess. Det er våre medarbeidere som har gitt oss menyen med karbonavtrykk, appen vår og selvfølgelig alle de gode burgerne vi noensinne har lansert. Selv om hamburgere betyr mye for oss, er det fellesskapet og medarbeiderne våre som gjør MAX til MAX.

Så, bli med oss på vår reise og jobb med burgere som smaker godt og gjør godt - du vil passe perfekt inn.

Søk til MAX her!

Her kan du lese hva noen av våre medarbeidere synes om å jobbe på MAX. Arvid er en av tre regionsjefer, og dette svarte han da vi snakket med ham:

«Jeg begynte på MAX i Norrköping i 2009. Jeg startet av økonomiske grunner, men ble værende på grunn av alle vennene jeg fikk og det sterke fellesskapet som var der. Men også på grunn av karrieremulighetene. Jeg har hatt en ganske lang reise på MAX og startet som servitør. Og takket være den entreprenørielle kulturen og utviklingsprogrammene har jeg kunnet ta på meg andre roller, fra skiftleder til restaurantsjef, partner, distriktssjef og til slutt regionsjef.»

Ranya Alsayed, assisterende restaurantsjef på MAX i Örebro ved Eurostop sa:

«Jeg ble anbefalt av en venn å søke jobb på MAX, og jeg trivdes fra dag én. Det er viktig for meg å jobbe i et selskap med gode verdier der det er rom for å utvikle seg. På MAX er det mange muligheter med en tydelig karrierevei og interne opplæringer. Min rolle har fått meg til å vokse både personlig og på jobb - samtidig har jeg hatt mulighet til å coache og utvikle andre. Jeg har også fått mange nye venner!»

Claudia, HR Coordinator and Development, sa dette:

«Å gjøre karriere som ny i landet og med språkvansker kan noen ganger være utfordrende, men på MAX har jeg hatt muligheten til å vise min vilje til å utvikle meg. Min MAX-reise begynte på restaurantene, der jeg øvde på svensk sammen med vennene mine. Nå jobber jeg på MAX HR-avdeling, noe jeg synes beviser at det finnes forskjellige måter å gjøre karriere på MAX, og det er virkelig fantastisk! Jeg har mange venner som jobber på restaurantene og elsker det, mens noen andre som meg har valgt å ta en annen vei innen selskapet. Det er virkelig noe for alle her!»

Søk til MAX her!

 

Hva MAX kan tilby deg!

Inkluderende fellesskap

Våre medarbeidere speiler verden, og her er det hundrevis av nasjonaliteter, bakgrunner og erfaringer representert. På MAX er det dine personlige egenskaper og jobben som står i sentrum. Vi vet at et godt fellesskap bygger gode team som kan yte på topp. Samtidig vet vi at man må være god mot andre, og derfor har vi kolleger som har tilbrakt hele sine yrkeskarriere på MAX. Vi forstår at lidenskapen vi har for våre medarbeidere er grunnlaget for suksess.

 

Utviklingsmuligheter på både personlig og profesjonelt plan

Vi forstår at utvikling er avgjørende for å finne løsninger på helt nye problemer. Våre utviklingsprogrammer hjelper deg til å bli ditt absolutt beste jeg, enten det handler om selvledelse, konflikthåndtering eller arbeidsplanlegging - slik at du kan ta neste steg i karrieren din på MAX.

 

Muligheten til å jobbe med burgere som både smaker godt og gjør godt

Vi er et familieeid selskap som leder bærekraftutviklingen i bransjen. Vi jobber for å gjøre verden litt bedre, og på den reisen har vi lært at lidenskap og mot er viktigere enn å følge allerede opptråkkede stier. Vi forstår at bærekraft handler like mye om å ta vare på planeten vår som å ta vare på våre medarbeidere. Vårt team består av visjonærer og handlekraftige hverdagshelter, og du vil passe perfekt inn.

 

Bedriftskultur som bringer frem dine beste sider

MAX er bygget på lidenskap, mot og fellesskap. Vi forstår at talentfulle medarbeidere og entreprenørskapskultur er nøkkelen til suksess. Vi forstår at frihet under ansvar får mennesker til å vokse og inspirerer flere til å satse stort.