Maten vår

For oss er smak og kvalitet to sider av samme sak. Gode råvarer og grundig kontroll er årsaken til at burgerne våre kan smake så godt som de gjør. Det er derfor storfekjøttet og kyllingen vår alltid kommer fra norske gårder.

Kjøttet

Detaljer er ikke detaljer. Detaljer er alt. Vi bruker bare norsk storfekjøtt og kylling. Det gjør vi for å støtte norsk landbruk og for at du skal føle deg trygg når du spiser hos oss. Dessuten blir det bedre burgere. Hvis du vil vite mer om MAX dyrevelferdspolicy for kylling, kan du finne den i sin helhet her.

Grønnsakene

Vi bruker grønnsaker fra Norge og Europa etter sesong. Her har vi kontrakterte produsenter som vi vet jobber med miljø, kvalitet og friskhet.

Fisk og melk

Melken som serveres på restaurantene våre rundt om i landet, kommer fra Q-Meieriene. Å velge lokal melk er en måte å redusere klimapåvirkningen fra transport på, og støtte de lokale bøndene. Fisken vi serverer er MSC-sertifisert og fiskes med bærekraftige fangstmetoder og kommer fra en bestand som ikke er truet.

Fri for buregg

Eggene i produktene våre kommer fra frittgående høner. Eggene i eggesalaten er dessuten økologiske. Vi er altså burfrie i Norge, Sverige, Danmark og Polen, dette inkluderer alle typer egg, skallegg, eggprodukter og egg i komposittprodukter. Du kan lese nøyaktig hva maten vår inneholder på siden Produktinformasjon.