Grand Deluxe Crunchy Nacho tilbake hos MAX

21.10.2021 06.02 (Oppdatert 21.10.2021 06.06)

Den populære burgeren Grand Deluxe Crunchy Nacho kommer tilbake på menyen hos MAX. Denne gangen kan du kombinere burgeren med blant annet jalapeñomajones som dippsaus og to Luksusshakes, Banana Fudge og Multe. Crunchy Nacho serveres enten med storfekjøtt, den plantebaserte burgeren Delifresh Plant Beef eller halloumi.

MAX’ Crunchy Nacho-burger er inspirert av latinamerikanske smaker og har blitt en tilbakevendende favoritt hos gjestene. Kombinasjonen av crispy ostenachos, kremet jalapeñomajones og sursøt syltet rødløk minner litt om smakene og teksturene man finner i fredagstacoen, en av hovedårsakene til burgerens suksess.

- Vår nå klassiske Crunchy Nacho er egentlig mer enn en vanlig burgeropplevelse. Vi har tatt alt det gode fra Latin-Amerika, og da spesielt nachos, og kombinert det for å utvikle og på sett og vis omdefinere hva en burger kan være. Resultatet er at vi har klart å fange mye av det man kjenner igjen fra tacoen – både når det gjelder smak og tekstur, men i ny tapping, sier Jonas Mårtensson, sjefskokk hos MAX Burgers.

MAX’ plantebaserte burger Delifresh Plant Beef er et resultat av den svenske kjedens engasjement for smaksinnovasjon og arbeidet med å redusere klimapåvirkningen. Burgeren er utviklet av MAX’ sjefskokk Jonas Mårtensson og hans team, der målet var å finne et plantebasert alternativ til rødt kjøtt som smaker minst like godt.

- Vår egenutviklede Plant Beef er resultatet av en voksende interesse for alternativer til burgere av storfekjøtt som ikke kompromisser med smaksopplevelsen. Og for å gjøre det enklere å velge grønt, kan gjestene våre velge å bytte ut kjøttet på alle burgerne våre med Plant Beef. Vi vet at grønne burgere er minst like gode som burgere med storfekjøtt, og Crunchy Nacho med Plant Beef er et tydelig eksempel på dette, sier Jonas Mårtensson, sjefskokk hos MAX Burgers.

Grand Deluxe Crunchy Nacho, Luksusshake Banana Fudge og Luksusshake Multe serveres mellom 21. oktober og 13. januar på alle landets restauranter. Burgeren serveres enten med storfekjøtt, Plant Beef eller halloumi.