MAX Pressesenter

Her finner du siste nytt fra Max – pressemeldinger, bilder og annen informasjon for besøkende, presse og media.

Pressekontakt
Pressekontor (ikke sms)
Mobil: +46 (0)72 516 03 16
Sentralbord: +46 (0)920 890 00

  

Nyheter/pressemeldinger

20.05.2021: Publikumsfavorittene er tilbake på MAX-menyen – Grand Deluxe Spicy Avocado og Sweet Potato Fries

For å ønske vårvarmen velkommen kommer et par favoritter tilbake til MAX-menyen – det er snakk om Grand Deluxe Spicy Avocado og Sweet Potato Fries, sammen med Luksusshake-smakene Pære, Salted Caramel ’n’ Cookies og den helt nye smaken Bringebær & Crispy Chocolate. Den California-inspirerte burgeren serveres enten med norsk storfekjøtt, kylling med halloumi eller Delifresh Plant Beef.

15.04.2021: Bestill burgeren din direkte i mobilen med MAX Burgers nye app

Nå kan alle burgerglade gjester bestille, betale og finne den nærmeste restauranten direkte via MAX-appen. Appen har i lang tid vært å finne på det svenske markedet, og har i løpet av det siste året blitt videreutviklet for å møte gjestenes behov for take away-løsninger.

17.03.2021: Gode og hete nyheter til MAX ved lansering av Grand Deluxe Pepper Jack ’n’ Chili

For første gang noensinne er Grand Deluxe Pepper Jack ’n’ Chili å finne på MAX-menyen – en passelig sterk nyhet med smak av syltet chili og kremaktig Pepper Jack-ost. Den nyeste kampanjeburgeren serveres mellom 18. mars og 19. mai på samtlige restauranter, og er tilgjengelig med enten halloumi, plantebasert Delifresh Plant Beef eller norsk storfekjøtt.

Vis nyhetsarkiv