Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og følger med på hvordan du bruker de digitale kanalene våre for å kunne gi deg en best mulig tilpasset kommunikasjon. Hvis du ikke godtar dette eller du ønsker mer informasjon, kan du lese vår integritetspolicy.
Pressemeldinger
13.03.2020: INFORMASJON OM MAX BURGER SIN ROLLE OG ANSVAR I FORBINDELSE MED CORONAVIRUSET
Situasjonen ute i verden og her hjemme i forbindelse med utbruddet av coronaviruset påvirker oss alle på forskjellige måter. Våre tanker går først og fremst til de som er direkte berørt av sykdommen covid-19.

14.11.2019: Kaffen som skal vekke hele Norge - og Sverige
Fra 14. November kan gjester på MAX sine restauranter kose seg med ny kaffe og nye desserter på alle restauranter i Norge og Sverige. Kaffen lanseres under eget varemerke og har gått igjennom en omfattende utvelgelsesprosess – «endelig er vi superfornøyd med smak og kvalitet», sier Claes Petersson vice VD og Innovasjons- og utviklingssjef hos MAX Burgers.

23.05.2019: MAX med ny innovasjon på menyen

06.11.2018: Endelig kommer MAX til Trøndelag

14.06.2018: Max hamburger fyller 50 år

06.06.2018: Først i verden: MAX Hamburger blir klimapositive

05.02.2018: Max lander på Sola
5. februar åpner Max Hamburger sin femte restaurant i Norge på Sola utenfor Stavanger. Dette er den første restauranten utenfor Østlandet. Den nye restauranten på Stavanger Lufthavn skal drives som franchise av SSP, og er et nytt steg videre i Max sin ekspansjon i Norge.

20.10.2017: Max hamburger vant smakstest – igjen

10.10.2017: Max inngår samarbeid med foodora

24.08.2017: Frisco Hot Melt – en hyllest til burgerkulturen
På midten av 1900-tallet kunne man finne en spesiell burger på flere amerikanske diners og veikroer. Burgeren ble kalt Patty Melt. I stedet for det klassiske runde hamburgerbrødet brukte de et firkantet toastbrød. Kremet ost ble lagt på for å smelte sammen kjøtt og brød. Nå tar Max denne klassiske burgeren til Norden og lanserer kampanjeburgeren Frisco Hot Melt, som serveres med et helt nytt og unikt brød.