Pressemeldinger

13.03.2020: INFORMASJON OM MAX BURGER SIN ROLLE OG ANSVAR I FORBINDELSE MED CORONAVIRUSET

Situasjonen ute i verden og her hjemme i forbindelse med utbruddet av coronaviruset påvirker oss alle på forskjellige måter. Våre tanker går først og fremst til de som er direkte berørt av sykdommen covid-19.

 

14.11.2019: Kaffen som skal vekke hele Norge - og Sverige

Fra 14. November kan gjester på MAX sine restauranter kose seg med ny kaffe og nye desserter på alle restauranter i Norge og Sverige.  Kaffen lanseres under eget varemerke og har gått igjennom en omfattende utvelgelsesprosess – «endelig er vi superfornøyd med smak og kvalitet», sier Claes Petersson vice VD og Innovasjons- og utviklingssjef hos MAX Burgers. 

23.05.2019: MAX med ny innovasjon på menyen

Den 23 mai lanserer Max hamburgers en egenutviklet burger som ser ut som om smaker som kjøtt, men som er laget helt av plantebasert protein: Delifresh Plant Beef. Nyheten er en helt unik svensk innovasjon som er utviklet under sjefskokk Jonas Mårtenssons ledelse. Dette er et stort skritt fremover i Max sitt arbeid for å redusere klimapåvirkningen uten at det går utover smak og kvalitet. 

06.11.2018: Endelig kommer MAX til Trøndelag

6. november åpner Max Hamburger sin sjette restaurant i Norge på Værnes utenfor Trondheim.  Dette er den første restauranten de åpner nord for Jotunheimen her til lands. Den nye restauranten på Værnes Lufthavn er en franchise og drives av SSP. 

14.06.2018: Max hamburger fyller 50 år

Den svenske familiebedriften MAX Burgers fyller år. Den 14. juni for 50 år siden åpnet Curt Bergfors, med samboeren Britta Fredriksson, luken i den første grillen på hjørnet av Uno-X-gatekjøkkenet i Gällivare. Dette ble den første MAX-restauranten. Mange år senere har MAX restauranter på over 130 steder i Sverige, Norge, Danmark, Polen og Egypt. Fra 14. juni til 17. juni feires bursdagen på alle MAX-restaurantene med en rekke forskjellige bursdagstilbud.

06.06.2018: Først i verden: MAX Hamburger blir klimapositive

MAX Hamburger blir de første i verden som serverer klimapositive burgere. Dette innebærer at hver bit en gjest tar hos MAX, bidrar til å redusere karbondioksid i atmosfæren. Selskapet har kartlagt sine utslipp av klimagasser i helt ned til minste detalj, fra bondens jord til gjestens bord, inkludert personalet og gjestenes reiser til og fra restaurantene. Nå kompenserer de disse utslippene til 110 prosent. 

05.02.2018: Max lander på Sola

5. februar åpner Max Hamburger sin femte restaurant i Norge på Sola utenfor Stavanger.  Dette er den første restauranten utenfor Østlandet. Den nye restauranten på Stavanger Lufthavn skal drives som franchise av SSP, og er et nytt steg videre i Max sin ekspansjon i Norge.

20.10.2017: Max hamburger vant smakstest – igjen

NRJs Morgenshow var jury da Matkontrollen på TV2 skulle teste hvilken av burgerkjedene i Oslo som smakte best. Den svenske hamburgerkjeden Max gikk av med seieren – igjen.

10.10.2017: Max inngår samarbeid med foodora

Fra og med 10. oktober får Osloborgere levert prisvinnende* hamburgere direkte hjem på døra: Max Hamburger har signert avtale med foodora.

24.08.2017: Frisco Hot Melt – en hyllest til burgerkulturen

På midten av 1900-tallet kunne man finne en spesiell burger på flere amerikanske diners og veikroer.  Burgeren ble kalt Patty Melt. I stedet for det klassiske runde hamburgerbrødet brukte de et firkantet toastbrød. Kremet ost ble lagt på for å smelte sammen kjøtt og brød. Nå tar Max denne klassiske burgeren til Norden og lanserer kampanjeburgeren Frisco Hot Melt, som serveres med et helt nytt og unikt brød.