Pressemeldinger

16.05.2023: MAX gjør grønt til en selvfølge – den grønne menyen utvides med Supreme Green

Etter suksesslanseringen av Green-menyen i 2016 fortsetter MAX nå med å tilby flere plantebaserte alternativer som gjør grønt til en selvfølge. Med tilskuddet Supreme Green presenteres nå flere nye, gode smakskombinasjoner og to innovative nyheter – mungbønne og svenske gule erter.

18.10.2022: MAX lanserer smakssensasjonen Chili BBQ Bearnaise

Nå gjør Chili BBQ Bearnaise sin entré på MAX’ meny – en krydret nyhet med smak av røkt BBQ-steak sauce og hot chilibearnaise. Kombiner den smakfulle burgeren med Sweet Potato Fries og chilibearnaisedipp, eller topp med Chili Bearnaise Fries som ekstratilbehør. Den nye burgeren serveres på samtlige restauranter fra 20. oktober og kan fås med enten norsk storfekjøtt eller Spicy Chicken, Plant Beef eller Grilloumi®.

18.08.2022: MAX lanserer Frisco Cheese ’n’ Jalapeño og Premium Shake med inspirasjon fra svenske Norrland

For første gang noensinne gjør Frisco Cheese ’n’ Jalapeño sin entré på MAX-menyen – en passe sterk nyhet med smak av frisk jalapeño, krydret Creole-saus og kremede oster. Den nyeste burgeren serveres fra 18. august på samtlige restauranter og kan fås med dobbelt opp av norsk storfekjøtt, Plant Beef, Grilloumi® eller en real og grundig fritert norsk kyllingfilet.

19.05.2022: MAX lanserer Smoothies og Sundae Deluxe sammen med Spicy Avocado

Sammen med gjestenes favoritt Spicy Avocado lanserer MAX nye Smoothies og Sundae Deluxe i ulike smaker. Nytt av i år er at den populære kampanjeburgeren, i tillegg til norsk storfekjøtt, Delifresh Plant Beef og Grilloumi, også kan fås med MAX Grand Chicken-burger. Smoothies serveres i smakene Strawberry, Blueberry & Banana, Mango & Passion samt Avocado, Spinach & Mango. De avkjølende isene serveres i en vaffelkjeks i smakene jordbær, sjokolade og karamell.

09.05.2022: Mourning the loss of Curt Bergfors

It is with great sadness we share that Curt Bergfors, founder of MAX, principal owner and working Chairman of the Board, has passed away on May 8, 2022. He leaves behind his wife, four children, grandchildren, as well as relatives and friends. Curt was a visionary with a wealth of ideas and knowledge, something that has characterized MAX’s development and growth throughout the entire history of the company. His commitment to societal issues and sustainability has also had great impact far beyond the company and the country of Sweden. 

06.04.2022: MAX åpner nok en restaurant på Sørlandet – denne gangen i Arendal

MAX’ niende restaurant i Norge og den andre på Sørlandet åpner i Arendal. Restauranten, som ligger i Arendalsporten på Strømsbusletta, har plass til over 200 gjester, og den svenske burgerkjeden har ansatt nesten 40 personer fra nærområdet for å drive den.

17.03.2022: MAX bytter til svensk Grilloumi® – med 50 prosent lavere klimapåvirkning

Nå oppdaterer MAX halloumiburgerne til svensk Grilloumi®. Grilloumi® produseres av melk fra gårder i Norrland og har 50 prosent lavere klimapåvirkning enn importert halloumi.

23.02.2022: Den svenske burgerkjeden MAX åpner i Kristiansand

MAX åpner dørene til den åttende restauranten i Norge og har ansatt 50 nye medarbeidere fra nærområdet rundt Kristiansand. Restauranten har plass til omkring 100 gjester, og på menyen står burgere med kjøtt, halloumi, kylling og kjedens egenutviklede grønne burger Plant Beef med lav klimapåvirkning.

14.01.2022: Grand Deluxe Smokey Chipotle tilbake på menyen hos MAX

For tredje år på rad gjør Grand Deluxe Smokey Chipotle sin entré på menyen hos MAX. Burgeren kan, som tidligere år, bestilles med kjøtt, halloumi, kylling eller Delifresh Plant Beef.

21.10.2021: Grand Deluxe Crunchy Nacho tilbake hos MAX

Den populære burgeren Grand Deluxe Crunchy Nacho kommer tilbake på menyen hos MAX. Denne gangen kan du kombinere burgeren med blant annet jalapeñomajones som dippsaus og to Luksusshakes, Banana Fudge og Multe. Crunchy Nacho serveres enten med storfekjøtt, den plantebaserte burgeren Delifresh Plant Beef eller halloumi.