Velkommen til MAX - Sveriges eldste og best likte hamburgerkjede!

Kjøl deg ned med to nye luksusshakes fra Max

Oslo 23.04.2015 09:00 (Oppdatert 23.04.2015 09:05) Varme dager med sol og bading er rett rundt hjørnet. Hva passer vel bedre enn å kjøle seg ned med en iskald og deilig luksusshake? Max lanserer nå akkurat i tide til sommervarmen - årets to nye smaker: Luksusshake Pære og Espresso Caramel. 

Max hjemmelagde luksusshakes er populære hos mange. Max sjefskokk Jonas Mårtensson får ofte spørsmål om nye smaker.

– Det er kjempemorsomt å se at så mange gjester liker våre luksusshaker. De nye smakene føles helt riktig, hvor pære er en frisk smak med pærebiter i. Espresso Caramel er også veldig god og har dessuten en morsom historie, sier han.

Smaken Espresso Caramel er nemlig Max medarbeidernes egen blanding, som opprinnelig kommer fra at de selv eksperimenterte med ulike smaker i sine shakes

– Espresso Caramel er en klar favoritt blant våre medarbeidere, som vi ville ta videre til våre gjester. Kaffesmaken passer veldig godt med den søte colasausen og isen. Samtidig er den kald og svalende, som er akkurat hva man vil ha en varm sommerdag, sier Jonas Mårtensson.

Max luksusshakes består av myk is som blandes med melk og bær, frukt eller annen smak. For at den luksusaktige shaken skal bli enda bedre, tilsetter man krem på toppen. Luksusshakes finnes allerede i smakene: Blåbær, sjokolade og jordbær.

Max luksusshakes Pære og Espresso Caramel finner man i restaurantene fra 23. april.

 Prisinformasjon:
Luksusshake i smakene Pære og Espresso Caramel koster 47/49 kroner (27/29 som drikke til måltid i stedet for brus). Smakene Sjokolade, Jordbær og Blåbær koster fra 45/47 (25/27 som drikke til måltid i stedet for brus).