Helse hos MAX

Vi i MAX Burgers er klar over at matvaner og smakspreferanser er veldig individuelle, og derfor streber vi alltid etter å tilby en variert meny som imøtekommer de forskjellige behovene og ønskene til gjestene våre. Hos MAX Burgers ønsker vi å gjøre det mulig for alle våre gjester å spise godt og ta bevisste valg.

Sunn mat

Stadig flere av gjestene våre velger å redusere kjøttforbruket sitt. Så i 2016 ble Green Family lansert, noe som resulterte i en femdobling av antall måltider på vår grønne meny. Interessen var stor, og den grønne familien ble vår mest vellykkede produktlansering noensinne. Gjennom årene har vi fortsatt å utvide menyen med grønne alternativer som smaker like godt som de som inneholder kjøtt. I mai 2019 lanserte vi Plant Beef. Denne burgeren er laget av grønnsaksbasert protein og er utviklet av vår egen kokk. Det minner om storfekjøtt både i smak og utseende, og tilbys som en alternativ proteinkilde i alle våre Grand Deluxe-burgere.

I 2021 lanserte vi vår komplette meny med salater i våre polske restauranter; Crispy No Chicken Salad, Crispy Chicken Salad, Grilloumi® Salad og Grilled Chicken Salad.

Sunn arbeidsplass

Vi er en viktig arbeidsgiver for unge mennesker på de markedene vi er til stede, og derfor vil vi tilby en arbeidsplass der alle passer inn uavhengig av kjønn, etnisitet, alder osv. Alle skal ha det bra når de er hos oss, enten de er ansatte eller gjester.

Friske medarbeidere

Vi ønsker at våre ansatte skal vokse med oss, både som individer og i sine profesjonelle roller, og derfor tilbyr vi alle våre ansatte muligheten til å delta i en rekke opplæringsprogrammer. Det understreker alle menneskers likeverd og hvordan vi ser på arbeidet vi gjør og miljøet vårt. Med MAX Academy utvikler vi oss sammen for å bli bedre kolleger og en bedre bedrift.

Kontakt oss

Hvis du får kjennskap til eller mistanke om at det forekommer alvorlige avvik i MAX, ber vi deg rapportere det via varslingskanalen vår. I kanalen kan du være helt anonym, og rapporten behandles med full konfidensialitet.

Du finner kanalen her.