Franchise

Max er en svensk familiebedrift med visjon om å bli verdens beste hamburgerkjede. For å vokse globalt, er det alltid interessant for oss å møte nye samarbeidspartnere som kan føre Max videre utenfor Sveriges grenser. Akkurat nå søker vi etter dyktige franchisepartnere i Norge som kan hjelpe oss med å nå vår visjon.

Vil du vokse med Max i Norge?

Max er Sveriges eldste og mest populære burgerkjede. Vi startet allerede i 1968. Ambisjonen er den samme som for snart 50 år siden – med de beste råvarene skal vi servere de beste burgere.

I dag har Max vokst til av 177 restauranter med en omsetning på drøyt 4,1 MDKR og ca. 7 200 ansatte. I Norge har Max i dag seks restauranter, fyre som eies av Max Sverige og to som drives av franchisepartnere. Nå vil vi vokse på det norske markedet sammen med nye partnere.

Hvem vi er ute etter

Som franchisepartner på det norske markedet er det viktig at du har riktig innstilling og vilje. Det er også en fordel hvis du har tidligere erfaring fra restaurantbransjen og kunnskap fra hurtigmatbransjen.

Vi leter etter deg som har sterke lederegenskaper og god økonomisk innsikt. Du bør også ha en brennende entusiasme for å utvikle Max til verdens beste burgerkjede. Det å drive en Max-restaurant innebærer alt fra å forberede og tilberede Norges beste burger til å ta seg av gjestene og personalet, jobbe aktivt med markedsføring i nærområdet og ha full kontroll over økonomien. Det kommer til å kreve mye tid og energi fra den som påtar seg oppdraget, men til gjengjeld kan vi tilby et stimulerende miljø hvor du får mulighet til å vokse med varemerket sammen med hyggelige mennesker.

Max har omfattende lederutdannelser som du som franchisetaker får tilgang til. Du kommer til å gjennomføre opplæring de første seks månedene gjennom praktisk arbeid i restaurantene, kombinert med kurs på Max Academy. Du kommer selvsagt til å motta kontinuerlig support og rådgivning for å gjøre arbeidet ditt lettere og for å få restauranten din til å vokse.

Hvis du er interessert i mer informasjon, fyll ut skjemaet og send det til: franchising (at) max.se.