MAX lanserer smakssensasjonen Chili BBQ Bearnaise

18.10.2022 14.59 (Oppdatert 20.10.2022 08.00)

Nå gjør Chili BBQ Bearnaise sin entré på MAX’ meny – en krydret nyhet med smak av røkt BBQ-steak sauce og hot chilibearnaise. Kombiner den smakfulle burgeren med Sweet Potato Fries og chilibearnaisedipp, eller topp med Chili Bearnaise Fries som ekstratilbehør. Den nye burgeren serveres på samtlige restauranter fra 20. oktober og kan fås med enten norsk storfekjøtt eller Spicy Chicken, Plant Beef eller Grilloumi®.

Bearnaisesausen har lange aner fra Frankrike og er ekstremt populær i Skandinavia. Da det svenske Livsmedelsverket tidligere undersøkte Sveriges mest populære matvarer, havnet bearnaise på tiendeplass, og på toppen av listen lå pizza og kjøttsaus. Sausen kan varieres på mange måter. I den nye burgeren er det tilsatt varme i form av chili, noe som balanserer smakene på en god måte.

- Den nye burgeren er en smaksbombe, med den krydrede BBQ-sausen kombinert med den hotte og kremede chilibearnaisen. Bearnaise passer til det meste, jeg skjønner veldig godt at det er svenskenes yndlingssaus. Den røkte burgeren smaker kjempegodt sammen med våre sprø Sweet Potato Fries som kompletterer smaksbildet for en autentisk BBQ-opplevelse, sier Jonas Mårtensson, sjefskokk hos MAX.

Den nye Chili BBQ Bearnaise gir mye smak mellom to nyristede sesambrød. Fra klassiske ingredienser som cheddarost, crispy sylteagurk og isbergsalat, til gode utropstegn som røkt BBQ-steak sauce, sprø løkringer og chilibearnaise. En burger du kan få med Plant Beef, Grilloumi®, norsk fritert kylling eller storfekjøtt. Velger man det siste, får man også sprøstekt bacon på, som prikken over i-en.

- Personlig elsker jeg sauser, fremfor alt bearnaise, men også BBQ-saus, og når man kombinerer dem blir det ekte kjærlighet. Jeg elsker den nye burgeren som kokkene våre Jonas og Linus har utviklet, en burger helt etter min smak! Jeg er utrolig stolt av at MAX stadig finner nye smakskombinasjoner. Vi er alltid interessert i og lydhøre for hva gjestene våre vil ha, samtidig som vi ønsker å prøve nye ting og være innovative, og vi ser stor etterspørsel etter flere smaksalternativer, forteller Christoffer Bergfors, visekonsernsjef i MAX.

Som spesielt tilbehør til den nye burgeren lanseres Chili Bearnaise Fries, servert i en kartong med Crispy Fries i bunnen, og som toppes med chilibearnaise, smeltecheddardipp, syltet rødløk og jalapeños.

MAX har også valgt å beholde Premium Shake Cloudberry og Premium Shake Banana Split som ble lansert tidligere i høst. De to smakene har vært svært populære, og smakene beholdes på menyen noen måneder til.

Chili BBQ Bearnaise og Chili Bearnaise Fries lanseres og serveres på samtlige MAX-restauranter fra 20. oktober.