Endelig kommer MAX til Trøndelag

Luleå 06.11.2018 11.00 (Oppdatert 07.01.2020 08.48) 6. november åpner Max Hamburger sin sjette restaurant i Norge på Værnes utenfor Trondheim.  Dette er den første restauranten de åpner nord for Jotunheimen her til lands. Den nye restauranten på Værnes Lufthavn er en franchise og drives av SSP. 

Max-restauranten på Værnes er den sjette i Norge. Fra før har de en restaurant på Sola flyplass utenfor Stavanger, i Lier, på Egertorget og Grønland i Oslo, samt en restaurant på Ringsaker.

– Vår langsiktige plan er å åpne 40 -50 restauranter i Norge, forteller Richard Bergfors, VD i Max Burgers.– Nå er vi endelig i Trøndelag, og vi gleder oss til å tilby både lokale og tilreisende et velsmakende måltid, avslutter han.  

Restaurantsjef Brede Gjestvang fra SSP gleder seg til åpning:

- Vi driver allerede en restaurant på Sola Lufthavn som vi er svært fornøyd med. Nå er vi i gang med Max restaurant nummer to, og jeg gleder meg til å selge Norges beste burgere til reisende til og fra Trøndelag, forteller han. Per i dag er det ansatt 18 personer som skal jobbe i restauranten, men Gjestvang utelukker ikke flere ansettelser. – Vi ser etter dyktige medarbeidere hele tiden, røper han.

SSP er en av verdens ledende restaurantaktører på flyplasser og jernbanestasjoner. Max samarbeider allerede med SSP som franchisetakere på Göteborg Landvetter Airport.
Max-restauranten ligger rett etter security check-in, og åpner offisielt 6. november klokken 11.00.  Både førstegangsreisende og globetrottere er hjertelig velkommen til Max nyeste restaurant.  

Fakta:Restauranten har 54 sitteplasserÅpningstider: mandag til fredag kl. 10 – 21., lørdag: 12 – 18, og søndag 11 – 21.30
Adresse: 7502 Stjørdal.