Grand Deluxe Smokey Chipotle tilbake på menyen hos MAX

14.01.2022 14.45 (Oppdatert 14.01.2022 14.47)

For tredje år på rad gjør Grand Deluxe Smokey Chipotle sin entré på menyen hos MAX. Burgeren kan, som tidligere år, bestilles med kjøtt, halloumi, kylling eller Delifresh Plant Beef.

Grand Deluxe Smokey Chipotle kjennes igjen fra tidligere år med den karakteristiske smaken av røkt jalapeño, cheddar, mild majones, syltet rødløk og sprø isbergsalat.

I fjor lanserte vi Sweet Potato Fries, et perfekt supplement til røykaromaen i burgeren, og pommes frites-ene viste seg å være så populære at de igjen har fått plass på MAX’ meny. I tillegg har MAX hentet tilbake favorittene Luksusshake Eplepai og Luksusshake Bringebær & Lakris.

- Sweet Potato Fries viste seg å bli en skikkelig fulltreffer, og passende nok er den en ekstra god kombinasjon med nettopp dippsauser. I fjor tipset jeg om å kombinere Sweet Potato Fries med smelteostdipp og det gjør jeg nå også, sier Jonas Mårtensson, sjefskokk hos MAX.

Grand Deluxe Smokey Chipotle og Buffalo Hot Wings kan bestilles på samtlige MAX-restauranter mellom 13. januar og 16. mars. Mellom 13. januar og 18. mai kan gjestene også bestille Luksusshake Bringebær & Lakris og Luksusshake Eplepai.