Grand Deluxe Smokey Chipotle og ny 20-pack med Buffalo Hot Wings på menyen hos MAX

14.01.2022 14.45 (Oppdatert 14.01.2022 14.47)

For tredje år på rad gjør Grand Deluxe Smokey Chipotle sin entré på menyen hos MAX – denne gangen sammen med en nyhet som har gjort suksess på andre siden av Atlanteren: Buffalo Hot Wings. I tillegg lanseres dippsausene Buffalo Hot Sauce og Blue Cheese style, klassikere i Hot Wings-sammenheng. Burgeren kan, som tidligere år, bestilles med kjøtt, halloumi, kylling eller Delifresh Plant Beef.

Grand Deluxe Smokey Chipotle kjennes igjen fra tidligere år med den karakteristiske smaken av røkt jalapeño, cheddar, mild majones, syltet rødløk og sprø isbergsalat. Men denne gangen får burgeren selskap av den amerikanske suksessen Buffalo Hot Wings i 20-pack – perfekt å dele. Dippsausene Buffalo Hot Sauce og Blue Cheese style, som lanseres samtidig, har fått ny emballasje for å gjøre det enklere å dippe.

- For Buffalo Hot Wings er det slik at more is more. Vi følte at vi måtte lage ny emballasje til Buffalo Hot Sauce og Blue Cheese style for at det skal bli lettere å dippe perfekt krydrede hot wings. De er gode hver for seg, men smakene passer utrolig godt sammen, og jeg anbefaler at man først dipper i Buffalo Hot Sauce og deretter rett i Blue Cheese style. Det er en smakskombinasjon man ikke bør gå glipp av, sier Jonas Mårtensson, sjefskokk hos MAX.

I fjor lanserte vi Sweet Potato Fries, et perfekt supplement til røykaromaen i burgeren, og pommes frites-ene viste seg å være så populære at de igjen har fått plass på MAX’ meny. I tillegg har MAX hentet tilbake favorittene Luksusshake Eplepai og Luksusshake Bringebær & Lakris.

- Sweet Potato Fries viste seg å bli en skikkelig fulltreffer, og passende nok er den en ekstra god kombinasjon med nettopp dippsauser. I fjor tipset jeg om å kombinere Sweet Potato Fries med smelteostdipp, men nå synes jeg man bør våge å videreutvikle dippingen og teste Blue Cheese style i stedet, sier Jonas Mårtensson, sjefskokk hos MAX.

Grand Deluxe Smokey Chipotle og Buffalo Hot Wings kan bestilles på samtlige MAX-restauranter mellom 13. januar og 16. mars. Mellom 13. januar og 18. mai kan gjestene også bestille Luksusshake Bringebær & Lakris og Luksusshake Eplepai.