Max hamburger vant smakstest – igjen

Oslo 20.10.2017 16.00 (Oppdatert 07.01.2020 08.48) NRJs Morgenshow var jury da Matkontrollen på TV2 skulle teste hvilken av burgerkjedene i Oslo som smakte best. Den svenske hamburgerkjeden Max gikk av med seieren – igjen.

TV2s Matkontrollen inviterte programlederne Stian Røste, Marte Bratberg og Mattis Mjåset fra NRJs Morgenshow til blindtest av hamburgere i Oslo. Programlederne skulle smake på burgermenyer fra McDonalds, Burger King og Max.

Sverige 1 – USA 0
Menyene de fikk servert var: Originalburger fra Max hamburger, Whopper-cheese fra Burger King, og Quarter pounder fra McDonald's.Etter å ha gått smakt på de mest populære menyene i de tre burgerkjedene, var juryen klar: Max Hamburger har den beste burgeren.

Poeng:
Max Hamburger: 4 – 4 – 5 = 13 p
Burger King: 3 – 3 – 2 = 8 P
McDonalds: 3 – 5 – 4 = 12 p

–  Dette er vi veldig glade for, sier VD i Max Burgers, Richard Bergfors. – Vårt slagord i Sverige er at vi har «Sveriges godaste hamburgare», det ser ut som om vi har de beste i Norge også, ler han.

Det er ikke første gang Max Hamburger blir kåret som vinner i en smakstest*. I 2014 gikk de også til topps i en blindtest gjort av YouGov – foran Burger King og McDonalds.