Max inngår samarbeid med foodora

Stockholm 10.10.2017 11.30 (Oppdatert 07.01.2020 08.48) Fra og med 10. oktober får Osloborgere levert prisvinnende* hamburgere direkte hjem på døra: Max Hamburger har signert avtale med foodora.

Nå utvider Max sine tjenester med hjemlevering av burgere,  tilbehør og luksusshake. Via foodora sin egen app, får man nå muligheten til å bestille, betale og få levert Max sine burgere hjem på døra.

– Vi vet at våre gjester ønsker å få levert hamburgere hjem. Vi ser også at de er raske til å ta til seg nye muligheter som teknologien gir. I dag bestiller en stor del av våre gjester mat via våre automatiske ekspresskasser, forteller Richard Bergfors, VD i Max Premium Burgers. – Å tilby hjemlevering er bare enda en måte å være mer tilgjengelig for våre kunder. 

Hjemlevering av restaurantmat har eksplodert i den senere tiden. I en hektisk hverdag velger stadig flere å bestille mat på døra. I Sverige har man kunnet få levert mat fra Max siden 2008. Takket være dette samarbeidet med foodora, kan endelig beboere i Oslo sentrum også få mat levert direkte fra Max sine to restauranter her i byen, Grønland og Egertorget. Som en del av Max miljøarbeid, er det åpenbart at vi ville bruke foodora sine sykkelbud. 

– At foodora leverer maten på sykkel er en naturlig del av vår klimasatsing. Som en stor aktør på markedet har vi et miljøansvar. Vår forretningsmodell er bygget på å kompensere fra jord til gjestenes bord, sier Richard Bergfors.

*Kåret til best i test av YouGov 2014 og Hamar Arbeiderblad i 2015