MAX lander på Sola

Luleå 05.02.2018 09.00 (Oppdatert 07.01.2020 08.48)

5. februar åpner Max Hamburger sin femte restaurant i Norge på Sola utenfor Stavanger.  Dette er den første restauranten utenfor Østlandet. Den nye restauranten på Stavanger Lufthavn skal drives som franchise av SSP, og er et nytt steg videre i Max sin ekspansjon i Norge.

Max-restauranten på Sola er den 5 restauranten i Norge. Fra før har Max restauranter i Lier, på Egertorget og Grønland i Oslo, samt en restaurant på Ringsaker. – Vi har ambisjoner om å åpne 40-50 restauranter i Norge de neste ti årene, og er svært glade for å få åpne enda et spisested. Vi gleder oss over å kunne tilby vår velsmakende meny til gjester på Sola. Det er fint å være på plass på Vestlandet, sier Richard Bergfors, VD i Max Burgers.

Restauranten er utformet av Wingårdhs arkitekter og helt i tråd med den skandinaviske stilen som gjennomsyrer samtlige av Max sine nye restauranter med åpne flater og lyst tre. Restauranten har 145 sitteplasser til både lange lunchpauser, middag eller take-away. Via expresskassene kan gjestene raskt og smidig bestille og betale digitalt.

- For Sola er det flott å få tilby gjester et helt nytt spisested i ankomstområdet. Vi har vært på utkikk etter et konsept som leverer høy kvalitet og som passer for ulike kundegrupper. Nå tror vi at MAX Burgers vil være midt i blinken, sier Lufthavnsjef Leif Anker Lorentzen. Han setter spesielt pris på restaurantkjedens miljømål, fordi dette er på linje med arbeidet på flyplassen og i Avinor som nettopp jobber mot økt bærekraft.

SSP er en av verdens ledende restaurantaktører på flyplasser og jernbanestasjoner. - Det er godt å få tillit til den daglige driften av MAX Burger. 12 personer er allerede ansatt, og vi har planer om å utvide staben før sommeren, sier Morten Solberg Nilsen, Adm. dir. SSP Norge. Max samarbeider allerede med SSP som franchisetakere på Göteborg Landvetter Airport.

Offisiell åpning er mandag 5. februar klokken 11.00.  Både førstegangsreisende og globetrottere er hjertelig velkommen til Max nyeste restaurant. 

Fakta: Åpningstider: mandag til søndag kl. 10 - 22, Adresse: Flyplassvegen 230, 4055 Sola