MAX lanserer Grand Chicken i Norge: En ny og spennende serie kyllingburgere

31.08.2023 15.01 (Oppdatert 01.09.2023 12.19)

Nå lanserer MAX Burger sin nye Grand Chicken-meny som består av Grand Chicken Sandwich, Grand Chicken Parmesan og Grand Chicken Buffalo. Den svenske burgerkjeden har hentet inspirasjon fra USA, og utviklet et unikt smakskonsept hvor formålet er å by det norske folk på burgere som burgerelskere ikke har opplevd før.

De tre nye burgerne består av norsk kylling stekt med et «crispy», sprøtt ytre. Grand Chicken Sandwich er den originale burgeren i serien og serveres med sylteagurk, sweet onion og majones. Grand Chicken Parmesan består av emmentalerost og vellagrede parmesanflak - samt salat, tomat, sweet onion og aioli. Grand Buffalo Chicken er den spicy varianten, servert med sylteagurk, salat, sweet onion, majones og hot buffalosaus. Alle tre variantene serveres i et gyllent ristet sesambrød.

- For oss er dette en unik satsing og jeg gleder meg til å endelig introdusere nordmennene for Grand Chicken! Denne serien har virkelig blitt en suksess i Sverige, og jeg håper at den blir like godt mottatt i vårt naboland. Min favoritt blant de nye burgerne er Grand Chicken Buffalo, hvor det spicy passer godt til majonesen, mens den sprø paneringen bryter opp den saftige kyllingen. Med våre ulike alternativer kan alle finne sin favoritt, sier Jonas Mårtensson, kjøkkensjef i MAX Burgers.

Menyen, Grand Chicken, er et resultat av et hundretalls prøvespiste kyllingburgere, hvor smak og kvalitet ble vektlagt. Jonas Mårtensson har sammen med teamet sitt og hele eierfamilien i Max fått inspirasjon til kyllingserien fra Chicken Sandwich-trenden i USA.

- Vi er burgernerder, så det var naturlig for oss å prøve ulike Chicken Sandwicher. Det er mange gode der ute, men vi opplevde hele tiden at det kunne gjøres små forbedringer. Dermed bestemte vi oss rett og slett for å utvikle vår egen versjon, og endte til slutt opp med tre forskjellige varianter! Jeg er kanskje litt dristig som sier det, men dette er noe av det beste vi har gjort - og jeg håper at alle gjestene våre vil tenke det samme, sier Jonas Mårtensson.

Grand Chicken Sandwich, Grand Chicken Parmesan og Grand Chicken Buffalo vil bli servert på alle MAX restauranter fra og med 31. august.