MAX lanserer Smoothies og Sundae Deluxe sammen med Spicy Avocado

19.05.2022 06.00 (Oppdatert 19.05.2022 06.00)

Sammen med gjestenes favoritt Spicy Avocado lanserer MAX nye Smoothies og Sundae Deluxe i ulike smaker. Nytt av i år er at den populære kampanjeburgeren, i tillegg til norsk storfekjøtt, Delifresh Plant Beef og Grilloumi, også kan fås med MAX Grand Chicken-burger. Smoothies serveres i smakene Strawberry, Blueberry & Banana, Mango & Passion samt Avocado, Spinach & Mango. De avkjølende isene serveres i en vaffelkjeks i smakene jordbær, sjokolade og karamell.

I rett tid for den kommende sommervarmen lanserer MAX de avkjølende nyhetene Smoothie og Sundae Deluxe – to nye produkter som skal komplettere burgerkjedens sortiment slik at gjestene kan finne noe godt uansett vær og tid på døgnet.

- Vi har tenkt lenge på gode alternativer som passer i sommervarmen, og har til slutt landet på at smoothies og is blir perfekt. Smoothies er et avkjølende mellommåltid, mens isen er god som dessert etter en av burgerne våre, sier Jonas Mårtensson, sjefskokk hos MAX Burgers.

Oppdateringen av Grand Deluxe Spicy Avocado baserer seg på Grand Chicken-menyen som MAX lanserte tidligere i vår. Jonas Mårtensson, som er sjefskokk hos MAX, har i samarbeid med sitt team byttet ut kyllingen med Grand Chicken – en klar forbedring, hvis man spør ham selv.

- Da vi testet Grand Chicken sammen med Spicy Avocado, visste vi umiddelbart at det var en fulltreffer. Den sprø og litt krydrede kyllingen er perfekt sammen med avokadoen, og jeg tipper at flere kommer til å mene det samme, sier Jonas Mårtensson.

Sundae Deluxe Jordbær serveres med jordbærkompott, minimarengs og krem, Sundae Deluxe Sjokolade serveres med hard chocolate-topping, strøssel og minimarengs, Sundae Deluxe Caramel serveres med karamellsaus og triple chocolate-kuler. Smoothie fås i smakene Strawberry, Blueberry & Banana, Mango & Passion samt Avocado, Spinach & Mango. Grand Deluxe Spicy Avocado serveres som før med ternet avokado, syltet rødløk, fersk jalapeño og sourcream ‘n’ onion-dressing på sesambrød. Avslutningsvis fås Luksusshake i smakene Mango Ananas, Crispy Choco og Pære.