MAX lanserer utfordreren BIG Classic

21.03.2024 13.55 (Oppdatert 21.03.2024 13.59)

MAX fortsetter å utfordre de amerikanske gigantene og lanserer nå dobbelburgeren BIG Classic. Lanseringen er en viktig del av MAXs ambisjon om å tilby et hurtigmatalternativ med kvalitet og lokale råvarer. BIG Classic lanseres 21. mars på alle restauranter.

Burgerbransjen har lenge vært dominert av en kjent dobbelburger. Nå utfordrer MAX denne velkjente burgeren med en egen, større tolkning. Lanseringen er en viktig del av MAXs visjon om å bli verdens beste burgerkjede.

- 2023 var omsetningsmessig vårt beste år noensinne, og til tross for at burgerdøden rammet mange aktører, har vi stått sterkt. Innen noen år er målet å være den burgerkjeden med flest restauranter i Sverige. Derfor er dette en av våre viktigste lanseringer på lenge, da BIG Classic virkelig konkurrerer med verdens kanskje mest kjente dobbelburger i dag. Men vår versjon er selvfølgelig både større, bedre og mer smakfull, sier Richard Bergfors, administrerende direktør i MAX Burgers.

BIG Classic består av to lag med norsk storfekjøtt på 90 gram hver mellom et tredelt sesambrød med cheddarost, gul løk, sylteagurk, sprø isbergsalat og MAXs originale dressing. Burgeren kan også bestilles med bacon. Gjestene kan som alltid bytte proteinet til Plant Beef, noe som gjør BIG Classic til MAXs største vegetarburger.

-BIG Classic er en oppdatert variant av den tredelte BIG-burgeren og "Skrovmålet" som opprinnelig het BIG MAX. Den store forskjellen er at BIG Classic er større, enda saftigere og inneholder sylteagurk. Med lanseringen av BIG Classic henter vi inspirasjon fra vår historie og den burgeren vi lanserte på begynnelsen av 70-tallet. En burger som virkelig gjorde oss kjent, sier Jonas Mårtensson, sjefskokk på MAX Burgers.

BIG Classic serveres fra og med 21. mars på alle MAX-restauranter.