MAX starter 2024 med lansering av Frisco BBQ Chipotle

11.01.2024 14.57 (Oppdatert 11.01.2024 15.04)

MAX Burgers lanserer nå den nye kampanjeburgeren Frisco BBQ Chipotle, som tar BBQ-smaken til et nytt nivå. Sausen er oppdatert med chipotle og er nå kombinert med bacon, ost og løkringer. Burgeren lanseres 11. januar på alle restauranter og kan fås med enten beef, Crispy Supreme, Plant Beef, Grilloumi® eller Grand Chicken.

BBQ-inspirerte burgere er en gjenganger blant MAX-gjester. Årets oppdatering, Frisco BBQ Chipotle, er en saftig BBQ burger som inneholder en perfekt balanse mellom søtt og salt. Sausen inneholder røkt chili, som gir en tydelig røksmak uten overdreven sødme.

- Allerede for 16 år siden startet jeg reisen for å utvikle oppskriften på den perfekte BBQ-burgeren. Dette etter en burgertur til USA sammen med Bergfors-brødrene da vi smakte for mange BBQ-burgere som vi ikke likte, da de lett blir for smaksintensive og søte. På den tiden visste jeg ikke hvor mye tid, krefter og fokus som måtte til for å finne de riktige ingrediensene for et perfekt smaksbilde. Nå kan vi endelig presentere en burger med den perfekte sausen med en røksmak uten for mye sødme. Hemmeligheten er også å finne riktig tilbehør som passer godt til den smaksintensive sausen. Frisco BBQ Chipotle gjør akkurat dette på en mesterlig måte, sier Jonas Mårtensson, kjøkkensjef MAX Burgers.

Frisco BBQ Chipotle består av et luftig Friscobrød, biff, sprøstekt bacon, cheddarost, isbergsalat, en smakfull chipotlesaus, majones, sprø løkringer, syltet agurk og syltet rødløk som gir en syrlig og sprø smak. Burgeren er også tilgjengelig med Crispy Supreme, Plant Beef, Grilloumi® eller Grand Chicken.

Frisco BBQ Chipotle serveres fra 11. januar på alle MAX-restauranter.

Hva er Chipotle?
Chipotle er et krydder som ofte brukes i meksikansk matlaging. Det er en tørket og røkt jalapeño chili som gir en unik og kraftig smak til retter. Krydderet selges vanligvis i pulverisert eller hermetisk form. Chipotlekrydder gir en røkfylt og krydret smak til maten, og brukes ofte i marinader, sauser, gryteretter og på grillet kjøtt. Det er et populært krydder blant matentusiaster og brukes i mange forskjellige kjøkken rundt om i verden.