Pepper Jack Chicken: Et nytt klimavennlig alternativ fra Max

Luleå 18.08.2016 09.00 (Oppdatert 07.01.2020 08.48)

Den etterlengtede Grand Deluxe Pepper Jack gjør en gjesteopptreden hos Max. Denne gang også som et mer klimavennlig alternativ: Pepper Jack Chicken. Som alltid er Max’ kylling og kjøtt 100 prosent norsk.

- Pepper Jack 'n' Bacon er en klassisk kampanjeburger som våre kunder setter stor pris på. Vi er stolte av å kunne tilby et velsmakende kyllingalternativ for de som foretrekker hvitt kjøtt og uten bacon, sier Richard Bergfors, administrerende direktør i Max.

Grand Deluxe Pepper Jack består kun av norsk kjøtt eller kylling, med et lag av kremet Pepper Jack ost og Creoledressing. Osten er sterk, men ikke for sterk. Burgere serveres i Max Frisco brød. Som navnet antyder, inneholder også den klassiske versjonen Pepper Jack 'n' Bacon – bacon.

- For oss er det naturlig å velge norsk kjøtt og kylling. Norsk kjøtt holder høy kvalitet, og norsk landbruk har det laveste antibiotikaforbruket i Europa, sier Bergfors.

Max er bransjeleder innen bærekraft. De var først i verden med klimamerket meny i 2008, hvor hele produksjonskjeden fra jord til bord er klimakompensert. Tidligere i år startet dessuten Max arbeidet med en enda mer klimavennlig og grønnere meny: Mer kylling, fisk og vegetar.  Målet er at hver tredje bestilling skal være noe annet enn rødt kjøtt innen 2020.

Kampanjeburgere Pepper Jack Chicken og Pepper Jack 'n' Bacon lanseres 18. august, og er tilgjengelig frem til 19. oktober på alle Max-restaurantene. De koster fra 89/95.

Max har 4 restauranter i Norge:
To i Oslo: Grønland og Karl Johan
Lier ved Kjellstad
Ringsaker