Pressemeldinger

17.03.2022: MAX bytter til svensk Grilloumi® – med 50 prosent lavere klimapåvirkning

Nå oppdaterer MAX halloumiburgerne til svensk Grilloumi®. Grilloumi® produseres av melk fra gårder i Norrland og har 50 prosent lavere klimapåvirkning enn importert halloumi.

23.02.2022: Den svenske burgerkjeden MAX åpner i Kristiansand

MAX åpner dørene til den åttende restauranten i Norge og har ansatt 50 nye medarbeidere fra nærområdet rundt Kristiansand. Restauranten har plass til omkring 100 gjester, og på menyen står burgere med kjøtt, halloumi, kylling og kjedens egenutviklede grønne burger Plant Beef med lav klimapåvirkning.

14.01.2022: Grand Deluxe Smokey Chipotle tilbake på menyen hos MAX

For tredje år på rad gjør Grand Deluxe Smokey Chipotle sin entré på menyen hos MAX. Burgeren kan, som tidligere år, bestilles med kjøtt, halloumi, kylling eller Delifresh Plant Beef.

21.10.2021: Grand Deluxe Crunchy Nacho tilbake hos MAX

Den populære burgeren Grand Deluxe Crunchy Nacho kommer tilbake på menyen hos MAX. Denne gangen kan du kombinere burgeren med blant annet jalapeñomajones som dippsaus og to Luksusshakes, Banana Fudge og Multe. Crunchy Nacho serveres enten med storfekjøtt, den plantebaserte burgeren Delifresh Plant Beef eller halloumi.

19.08.2021: Nye smakssensasjoner hos MAX når Grand Deluxe Korean BBQ lanseres

MAX’ nye burger har hentet inspirasjon fra asiatiske grillmiddager med krydder og smaker fra koreansk BBQ-saus og fersk koriander. Smaksopplevelsen skiller seg bort fra tradisjonelle burgere, og målet med Grand Deluxe Korean BBQ har vært å fremheve de friske, fyldige og litt krydrede smakene som har blitt stadig mer populære over hele verden.

20.05.2021: Publikumsfavorittene er tilbake på MAX-menyen – Grand Deluxe Spicy Avocado og Sweet Potato Fries

For å ønske vårvarmen velkommen kommer et par favoritter tilbake til MAX-menyen – det er snakk om Grand Deluxe Spicy Avocado og Sweet Potato Fries, sammen med Luksusshake-smakene Pære, Salted Caramel ’n’ Cookies og den helt nye smaken Bringebær & Crispy Chocolate. Den California-inspirerte burgeren serveres enten med norsk storfekjøtt, kylling med halloumi eller Delifresh Plant Beef.

15.04.2021: Bestill burgeren din direkte i mobilen med MAX Burgers nye app

Nå kan alle burgerglade gjester bestille, betale og finne den nærmeste restauranten direkte via MAX-appen. Appen har i lang tid vært å finne på det svenske markedet, og har i løpet av det siste året blitt videreutviklet for å møte gjestenes behov for take away-løsninger.

17.03.2021: Gode og hete nyheter til MAX ved lansering av Grand Deluxe Pepper Jack ’n’ Chili

For første gang noensinne er Grand Deluxe Pepper Jack ’n’ Chili å finne på MAX-menyen – en passelig sterk nyhet med smak av syltet chili og kremaktig Pepper Jack-ost. Den nyeste kampanjeburgeren serveres mellom 18. mars og 19. mai på samtlige restauranter, og er tilgjengelig med enten halloumi, plantebasert Delifresh Plant Beef eller norsk storfekjøtt.

13.03.2020: INFORMASJON OM MAX BURGER SIN ROLLE OG ANSVAR I FORBINDELSE MED CORONAVIRUSET

Situasjonen ute i verden og her hjemme i forbindelse med utbruddet av coronaviruset påvirker oss alle på forskjellige måter. Våre tanker går først og fremst til de som er direkte berørt av sykdommen covid-19.

 

14.11.2019: Kaffen som skal vekke hele Norge - og Sverige

Fra 14. November kan gjester på MAX sine restauranter kose seg med ny kaffe og nye desserter på alle restauranter i Norge og Sverige.  Kaffen lanseres under eget varemerke og har gått igjennom en omfattende utvelgelsesprosess – «endelig er vi superfornøyd med smak og kvalitet», sier Claes Petersson vice VD og Innovasjons- og utviklingssjef hos MAX Burgers.