Pressemeldinger

20.05.2021: Publikumsfavorittene er tilbake på MAX-menyen – Grand Deluxe Spicy Avocado og Sweet Potato Fries

For å ønske vårvarmen velkommen kommer et par favoritter tilbake til MAX-menyen – det er snakk om Grand Deluxe Spicy Avocado og Sweet Potato Fries, sammen med Luksusshake-smakene Pære, Salted Caramel ’n’ Cookies og den helt nye smaken Bringebær & Crispy Chocolate. Den California-inspirerte burgeren serveres enten med norsk storfekjøtt, kylling med halloumi eller Delifresh Plant Beef.

15.04.2021: Bestill burgeren din direkte i mobilen med MAX Burgers nye app

Nå kan alle burgerglade gjester bestille, betale og finne den nærmeste restauranten direkte via MAX-appen. Appen har i lang tid vært å finne på det svenske markedet, og har i løpet av det siste året blitt videreutviklet for å møte gjestenes behov for take away-løsninger.

17.03.2021: Gode og hete nyheter til MAX ved lansering av Grand Deluxe Pepper Jack ’n’ Chili

For første gang noensinne er Grand Deluxe Pepper Jack ’n’ Chili å finne på MAX-menyen – en passelig sterk nyhet med smak av syltet chili og kremaktig Pepper Jack-ost. Den nyeste kampanjeburgeren serveres mellom 18. mars og 19. mai på samtlige restauranter, og er tilgjengelig med enten halloumi, plantebasert Delifresh Plant Beef eller norsk storfekjøtt.

13.03.2020: INFORMASJON OM MAX BURGER SIN ROLLE OG ANSVAR I FORBINDELSE MED CORONAVIRUSET

Situasjonen ute i verden og her hjemme i forbindelse med utbruddet av coronaviruset påvirker oss alle på forskjellige måter. Våre tanker går først og fremst til de som er direkte berørt av sykdommen covid-19.

 

14.11.2019: Kaffen som skal vekke hele Norge - og Sverige

Fra 14. November kan gjester på MAX sine restauranter kose seg med ny kaffe og nye desserter på alle restauranter i Norge og Sverige.  Kaffen lanseres under eget varemerke og har gått igjennom en omfattende utvelgelsesprosess – «endelig er vi superfornøyd med smak og kvalitet», sier Claes Petersson vice VD og Innovasjons- og utviklingssjef hos MAX Burgers. 

23.05.2019: MAX med ny innovasjon på menyen

Den 23 mai lanserer Max hamburgers en egenutviklet burger som ser ut som om smaker som kjøtt, men som er laget helt av plantebasert protein: Delifresh Plant Beef. Nyheten er en helt unik svensk innovasjon som er utviklet under sjefskokk Jonas Mårtenssons ledelse. Dette er et stort skritt fremover i Max sitt arbeid for å redusere klimapåvirkningen uten at det går utover smak og kvalitet. 

06.11.2018: Endelig kommer MAX til Trøndelag

6. november åpner Max Hamburger sin sjette restaurant i Norge på Værnes utenfor Trondheim.  Dette er den første restauranten de åpner nord for Jotunheimen her til lands. Den nye restauranten på Værnes Lufthavn er en franchise og drives av SSP. 

14.06.2018: Max hamburger fyller 50 år

Den svenske familiebedriften MAX Burgers fyller år. Den 14. juni for 50 år siden åpnet Curt Bergfors, med samboeren Britta Fredriksson, luken i den første grillen på hjørnet av Uno-X-gatekjøkkenet i Gällivare. Dette ble den første MAX-restauranten. Mange år senere har MAX restauranter på over 130 steder i Sverige, Norge, Danmark, Polen og Egypt. Fra 14. juni til 17. juni feires bursdagen på alle MAX-restaurantene med en rekke forskjellige bursdagstilbud.

06.06.2018: Først i verden: MAX Hamburger blir klimapositive

MAX Hamburger blir de første i verden som serverer klimapositive burgere. Dette innebærer at hver bit en gjest tar hos MAX, bidrar til å redusere karbondioksid i atmosfæren. Selskapet har kartlagt sine utslipp av klimagasser i helt ned til minste detalj, fra bondens jord til gjestens bord, inkludert personalet og gjestenes reiser til og fra restaurantene. Nå kompenserer de disse utslippene til 110 prosent. 

05.02.2018: Max lander på Sola

5. februar åpner Max Hamburger sin femte restaurant i Norge på Sola utenfor Stavanger.  Dette er den første restauranten utenfor Østlandet. Den nye restauranten på Stavanger Lufthavn skal drives som franchise av SSP, og er et nytt steg videre i Max sin ekspansjon i Norge.