Pressemeldinger

21.03.2024: MAX lanserer utfordreren BIG Classic

MAX fortsetter å utfordre de amerikanske gigantene og lanserer nå dobbelburgeren BIG Classic. Lanseringen er en viktig del av MAXs ambisjon om å tilby et hurtigmatalternativ med kvalitet og lokale råvarer. BIG Classic lanseres 21. mars på alle restauranter.

11.01.2024: MAX starter 2024 med lansering av Frisco BBQ Chipotle

MAX Burgers lanserer nå den nye kampanjeburgeren Frisco BBQ Chipotle, som tar BBQ-smaken til et nytt nivå. Sausen er oppdatert med chipotle og er nå kombinert med bacon, ost og løkringer. Burgeren lanseres 11. januar på alle restauranter og kan fås med enten beef, Crispy Supreme, Plant Beef, Grilloumi® eller Grand Chicken.

31.08.2023: MAX lanserer en ny meny med kyllingburgere i Norge – Grand Chicken

Nå lanserer MAX Burger sin nye Grand Chicken-meny som består av Grand Chicken Sandwich, Grand Chicken Parmesan og Grand Chicken Buffalo. Den svenske burgerkjeden har hentet inspirasjon fra USA, og utviklet et unikt smakskonsept hvor formålet er å by det norske folk på burgere som burgerelskere ikke har opplevd før.

04.07.2023: Dansker foretrekker burgere uten rødt kjøtt

MAX publiserer sin bærekraftsrapport for 2022. Klimapåvirkningen per omsatt krone fortsatte å falle for niende år på rad, og andelen emballasje av fornybart materiale økte til 94 %. Målet om «annethvert solgt måltid uten rødt kjøtt» ble nådd i Danmark, mens det i Sverige, Norge og Polen fremdeles mangler noen prosentenheter.

04.07.2023: Nå lanseres den største familienyheten i MAX' historie – i en minipakke

Nå lanseres MAX Burgers nye konsept for barnefamilier, med helt nytt design og konsept. I tillegg til det nye pakkedesignet for mini-måltidene introduseres fem nye figurer: Hverdagsheltene Buddy, Doc, Arty, Dash og Oops – Mini Maxers. Det er også konseptets navn – Mini Maxers, som lanseres på alle MAX-restauranter.

16.05.2023: MAX gjør grønt til en selvfølge – den grønne menyen utvides med Supreme Green

Etter suksesslanseringen av Green-menyen i 2016 fortsetter MAX nå med å tilby flere plantebaserte alternativer som gjør grønt til en selvfølge. Med tilskuddet Supreme Green presenteres nå flere nye, gode smakskombinasjoner og to innovative nyheter – mungbønne og svenske gule erter.

18.10.2022: MAX lanserer smakssensasjonen Chili BBQ Bearnaise

Nå gjør Chili BBQ Bearnaise sin entré på MAX’ meny – en krydret nyhet med smak av røkt BBQ-steak sauce og hot chilibearnaise. Kombiner den smakfulle burgeren med Sweet Potato Fries og chilibearnaisedipp, eller topp med Chili Bearnaise Fries som ekstratilbehør. Den nye burgeren serveres på samtlige restauranter fra 20. oktober og kan fås med enten norsk storfekjøtt eller Spicy Chicken, Plant Beef eller Grilloumi®.

18.08.2022: MAX lanserer Frisco Cheese ’n’ Jalapeño og Premium Shake med inspirasjon fra svenske Norrland

For første gang noensinne gjør Frisco Cheese ’n’ Jalapeño sin entré på MAX-menyen – en passe sterk nyhet med smak av frisk jalapeño, krydret Creole-saus og kremede oster. Den nyeste burgeren serveres fra 18. august på samtlige restauranter og kan fås med dobbelt opp av norsk storfekjøtt, Plant Beef, Grilloumi® eller en real og grundig fritert norsk kyllingfilet.

19.05.2022: MAX lanserer Smoothies og Sundae Deluxe sammen med Spicy Avocado

Sammen med gjestenes favoritt Spicy Avocado lanserer MAX nye Smoothies og Sundae Deluxe i ulike smaker. Nytt av i år er at den populære kampanjeburgeren, i tillegg til norsk storfekjøtt, Delifresh Plant Beef og Grilloumi, også kan fås med MAX Grand Chicken-burger. Smoothies serveres i smakene Strawberry, Blueberry & Banana, Mango & Passion samt Avocado, Spinach & Mango. De avkjølende isene serveres i en vaffelkjeks i smakene jordbær, sjokolade og karamell.

09.05.2022: Mourning the loss of Curt Bergfors

It is with great sadness we share that Curt Bergfors, founder of MAX, principal owner and working Chairman of the Board, has passed away on May 8, 2022. He leaves behind his wife, four children, grandchildren, as well as relatives and friends. Curt was a visionary with a wealth of ideas and knowledge, something that has characterized MAX’s development and growth throughout the entire history of the company. His commitment to societal issues and sustainability has also had great impact far beyond the company and the country of Sweden.