Pressemeldinger

20.10.2017: Max hamburger vant smakstest – igjen

NRJs Morgenshow var jury da Matkontrollen på TV2 skulle teste hvilken av burgerkjedene i Oslo som smakte best. Den svenske hamburgerkjeden Max gikk av med seieren – igjen.

10.10.2017: Max inngår samarbeid med foodora

Fra og med 10. oktober får Osloborgere levert prisvinnende* hamburgere direkte hjem på døra: Max Hamburger har signert avtale med foodora.

24.08.2017: Frisco Hot Melt – en hyllest til burgerkulturen

På midten av 1900-tallet kunne man finne en spesiell burger på flere amerikanske diners og veikroer.  Burgeren ble kalt Patty Melt. I stedet for det klassiske runde hamburgerbrødet brukte de et firkantet toastbrød. Kremet ost ble lagt på for å smelte sammen kjøtt og brød. Nå tar Max denne klassiske burgeren til Norden og lanserer kampanjeburgeren Frisco Hot Melt, som serveres med et helt nytt og unikt brød.

18.08.2016: Pepper Jack Chicken: Et nytt klimavennlig alternativ fra Max

Den etterlengtede Grand Deluxe Pepper Jack gjør en gjesteopptreden hos Max. Denne gang også som et mer klimavennlig alternativ: Pepper Jack Chicken. Som alltid er Max’ kylling og kjøtt 100 prosent norsk.

17.03.2016: Max tar nytt steg mot en bærekraftig meny: mer kylling og økologisk fisk

Etter suksessen med vegetariske Green-Max familien tar Max ytterligere et skritt i retning av en mer bærekraftig meny. I dag lanseres Creole fiskeburger med økologisk laks og torsk. Samtidig lanseres også Spicy Chicken, hamburgerkjedens første Grand Deluxe burger med kylling. Max nye mål er at hvert tredje solgte måltid skal være noe annet enn rødt kjøtt innen 2020.

18.02.2016: MAX Hamburger nest best på sunn fast food

Torsdag 18. februar kåret Opplysningskontoret for Frukt & Grønt Norgesmester i sunn fastfood på RestaurantExpo på Lillestrøm.

18.01.2016: Femdobbel vegetarmeny

Den svenske hamburgerkjeden Max tar et overraskende steg i en ny retning: 21. januar slipper de en spesialmeny bestående av vegetariske produkter. – Vårt mål er at innen 2020 skal 20 prosent av det vi selger, være noe annet enn rødt kjøtt, forklarer VD for Max, Richard Bergfors. 

21.05.2015: Max med fransk vri

Max hamburgere tar et nytt skritt inn i Premium segmentet med sin nye Brioche lansering. De nye burgerne blir kalt «burgerbrødenes Rolls-Royce» og skal heve smaken på en helt annen måte enn vanlige burgerbrød.

23.04.2015: Kjøl deg ned med to nye luksusshakes fra Max

Varme dager med sol og bading er rett rundt hjørnet. Hva passer vel bedre enn å kjøle seg ned med en iskald og deilig luksusshake? Max lanserer nå akkurat i tide til sommervarmen - årets to nye smaker: Luksusshake Pære og Espresso Caramel. 

31.03.2015: Max har beste burger i Hedmark

Siden åpningen 17. mars har folk valfartet til Max nyeste restaurant i Nydal i Hedmark. Nå vet vi grunnen: Vi har de beste burgerne. I en uhøytidelig test gjennomført av Hamar Arbeiderblad 27. mars, gikk Max seirende ut av duellen mot Burger King og McDonalds.